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発酵バレーNAGANO 〜発酵食品のコラボレーション〜/Fermentation Valley NAGANO ~Collaboration of Fermented Foods~

  • 事前予約の割引有り。当日受付可。

長野県発酵食品の魅惑のマリアージュ/Fascinating Marriage of Nagano Fermented Foods

2023年11月24日(いいにほんしょく)和食の日に設立された「発酵バレーNAGANO」による東京初のイベントを銀座NAGANOで開催します!
長野県の発酵食品組合・企業が手を取り合って、発酵食品の美味しさを引き立て合う。
長野県の誇る発酵食品のコラボレーション料理とお酒のマリアージュを是非お楽しみください!
チケットを購入いただいた方は、ネコノワイン中村シェフの発酵食品コラボ料理の試食、長野県の日本酒・ワイン・ビールの試飲をお楽しみいただけます。

【試食・試飲】
▶︎コラボ料理(1チケット1種)
・酢卵と自家製味噌マヨネーズのウフマヨ(大吟醸酢/美山醤油/こがね味噌)
・カツオと焼き茄子のカルパッチョ 〜納豆と漬け物のタプナードソース〜(道祖神納豆/みょうが梅酢漬)
・野沢菜漬けとアトリエドフロマージュ4種のチーズリゾット(野沢菜醤油漬け/ブルー/ブリー/湯の丸高原山チーズ/ココン)

▶︎酒類試飲(1チケット1グラス)
・ワイン10種
・日本酒10種
・ビール10種

【チケット制】
▶︎事前予約
・10枚つづり3,000円
(支払い方法 クレジットカード、コンビニ/ATM、Paypal)

▶︎当日販売
・1枚500円
・5枚つづり2,000円
・10枚つづり3500円
(支払い方法 現金のみ)

その他製品の試食販売も実施しております。お気軽にお立ち寄りください!
(内容)
ワイン、日本酒、味噌、醤油、漬物、納豆、酢、チーズ、ビールの9団体の製品

ご予約はこちらをクリック
 Reservation↑


 

The first event in Tokyo will be held at Ginza NAGANO by \“Fermentation Valley NAGANO\” Fermented food associations and companies in Nagano Prefecture will join hands to enhance the taste of fermented foods.We hope you will enjoy the marriage of collaboration dishes and alcoholic beverages of fermented foods that Nagano Prefecture is proud of!
Ticket holders will enjoy tasting of fermented food collaboration dishes by Chef Nakamura of Nekono Wine and tasting of Nagano\’s sake, wine and beer.

【Tasting】
▶︎ Collaboration dishes (1 ticket, 1 type)
・Vinegared egg and homemade miso mayonnaise with Ufumayo (Daiginjo vinegar/Miyama soy sauce/Kogane miso)
・Carpaccio of bonito and grilled eggplant with natto and pickled vegetables tapenade sauce (Dosojin natto/myoga pickled plum)
・Nozawana Pickles and Atelier de Fromage Four-Cheese Risotto
(Nozawana pickled in soy sauce / Blue / Brede/ Yunomaru Kogen cheese / Coconut)

▶︎ Sake tasting (1 ticket, 1 glass)
・10 kinds of wine
・10 kinds of Sake
・10 kinds of beer

【Ticket system】
▶︎ Advance reservation
Tickets are 3000 yen for a set of 10 tickets.
(Payment:credit card, convenience store/ATM, Paypal)

▶︎Same-day sale
・500 yen per ticket
・2,000 yen per 5 tickets
・3,500 yen per 10 tickets
(Payment:cash only)

Other products will be available for tasting and sale. Please feel free to stop by!
(Contents)
Products from 9 groups: wine, sake, miso, soy sauce, pickles, natto, vinegar, cheese, and beer

ゲスト
  • 発酵バレーNAGANO加盟団体/Fermentation Valley NAGANO member organizations

    長野県発酵食品産業加盟8団体・企業(みそ・日本酒・ワイン・醤油・漬物・納豆・チーズ・酢)が連携して「長野県が誇る発酵食(健康食)」の魅力を県外、さらに海外から長野県に来られる方への発信に取り組んでいます。「NAGANOと言えば、発酵・長寿県」というブランドの構築を目指しています。/Eight member organizations and companies of the Nagano fermented food industry (miso, sake, wine, soy sauce, pickles, natto, cheese, and vinegar) are working together to promote the appeal of "Nagano's proud fermented food (healthy food)" to visitors from outside the prefecture and even from overseas. Our goal is to build a brand that says "NAGANO is a prefecture of fermentation and longevity.

    ホームページはこちら

  • 「ネコノワイン」中村壮志シェフ/Chef Souji Nakamura of Nekono Wine

    1994年長野市生まれ。長野調理製菓専門学校を卒業後、軽井沢町、都内のイタリア料理店での修行を経て、2022年より長野駅から徒歩5分のイタリア料理店「ネコノワイン」でシェフを務める。発酵バレー所属団体の製品を使った新感覚のコラボ料理を長野県産のお酒と共にお楽しみください。/Born in Nagano in 1994. After graduating from Nagano Culinary and Confectionery College, he trained at Italian restaurants in Karuizawa Town and Tokyo, and since 2022 has been the chef at Nekono Wine, an Italian restaurant a 5-minute walk from Nagano Station.Please enjoy the new collaboration cuisine using products of Fermentation Valley affiliated organizations with Nagano sake.

    ホームページはこちら

  • 開催日2024年03月16日(土)
  • 時間12:00~17:00
  • 参加費事前予約割:チケット10枚つづり3,000円
  • お問い合わせ発酵バレーNAGANO/Fermentation Valley NAGANO TEL 026-228-1221
    メールでのお問い合わせはこちら※お問い合わせの際は、件名に「イベント名」と「開催日」をご記入ください
  • URLhttps://hakkou-valley.nagano.jp
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